Harjoitusryhmä on tarkoitettu 2005 ja sitä aiemmin syntyneille. Harjoitusryhmätoiminnassa tavoitteenamme on tarjota kaikille mahdollisuus osallistua monipuolisiin yleisurheiluharjoituksiin. Tasovaatimusta osallistumiselle ei ole, into ja halu riittää.

Talviharjoituksissa keskitymme perusominaisuuksien harjoittamiseen. Pääpaino on nopeus-, taitavuus-, kestävyys- ja lihaskuntoharjoitteilla. Jokainen harjoitus alkaa ulkoverryttelyllä.  Talvella pidämme yksittäisiä harjoituksia ja/tai leiripäiviä myös Kuortanehallissa. Näistä treeneistä sovitaan erikseen. Kesällä toiminta jatkuu Kauhavan urheilukentällä, jolloin pääpaino on yleisurheilun eri lajien tekniikkaharjoitteissa.

Harjoitukset suunnittelemme kunkin harjoituskauden mukaisesti. Vältämme tiukkapipoista toimintaa, vaikka edellytämmekin harjoitukseen osallistumista, jos on kerran paikalle tullut. Toki loukkaantumiset ja muut vastaavat esteet huomioidaan. Silloin haetaan tilanteen mukaan korvaavia treenejä, joten kotiin ei kannata silloinkaan jäädä. Toki flunssan tai vastavan sairauden yllättäessä kannattaa jäädä petiin, sairaana ei harjoitella. Kannustamme yrittämään ja osallistumaan, sen kautta aina oppii ja kehittyy, toiset nopeammin ja toiset vähän hitaammin.  Entistä tärkeämpää on myös kotona, koulussa ja/tai muiden lajien parissa tapahtuva liikunta. Kannustamme myös jokaista treenaamaan oman harjoitusohjelman mukaan.

Odotamme toimintaan osallistuvilta urheilijoilta myös Wisan kannalta tärkeisiin kisoihin osallistumista. Näitä ovat mm. seuraottelut sekä sm-, alue- ja piirinmestaruuskisat. Kannustamme myös osallistumaan muihin, niin Kauhavalla kuin muuallakin, tapahtuvaan kilpailutoimintaan. Kotijoukkojen edellytämme osallistuvan seuratoiminnan eri tehtäviin.

Perimme harjoituksiin osallistumisesta pientä kuukausimaksua, joka on 35 €/kk. Säännöllisesti vain kerran viikossa harjoituksissa kävijöille maksu on 20 €/kk. Niille, joille tehdään oma harjoitusohjelma, kuukausimaksu on 50 €/kk. Maksu suoritetaan niiltä kuukausilta, jolloin harjoituksissa käydään kunkin kuukauden 15:sta päivään mennessä Wisan yleisurheilujaoston tilille POP FI02 4744 1020 0138 10.

Harjoitusryhmän vastuuvetäjänä toimii

Arto Valkama puh. 0400 269207 email arto.valkama@netikka.fi

              Tervetuloa monipuolisen liikunnan pariin!!!               

Vieritä ylös