Wisa palkitsi parhaat ja uudisti nettisivut

Koronavuosi oli haasteellinen myös urheiluseuratoiminnalle. Sarjapelit ja kilpailukaudet kärsivät niin keväällä, kesällä kuin syksyllä. Elettiin epävarmuuden kanssa, mutta silti harjoiteltiin ahkerasti olosuhteet huomioiden. Myös viralliset ottelut ja kilpailut hoidettiin kiitettävästi ja Kauhavan Wisa niitti jälleen hyvää menestystä niin alueellisella kuin valtakunnallisellakin tasolla. Kauden katkeaminen tai sarjapelien taolle jääminen toi ymmärrettävästi suurta harmitusta.
Seuratoiminnassa on onneksi sisukasta ja aktiivista väkeä, jotka ovat huolehtineet, että ihmiset ovat pysyneet liikkeessä ja kehittymistä on tapahtunut niin yksilöillä kuin joukkueillakin.
– Kaiken perusta on kuitenkin aktiivinen seuratoimijaväki, mikä mahdollistaa myös poikkeusolosuhteissa urheilijoiden harjoittelun ja mahdollisen menestyksen niin korkealle kuin kunnianhimo, tahto ja lahjakkuus riittää, sanoo Wisan puheenjohtaja Annukka Annala.
– Valitettavasti koronavuodesta jotkut lajit kärsivät enemmän kuin toiset. Toisaalta uudet kuntourheilulajit lisäsivät suosiota. Suunnistus ja hiihto ovat olleet lajeja, joiden pariin harrasteliikkujat ovat löytäneet yhä aktiivisemmin. Tämä on ollut valtavan hienoa. Toisaalta kilpailutoiminnassa olevat lajit joutuivat joustamaan ja taipumaan erilaisten turvallisuutta edistävien säädösten mukaan, Annala jatkaa.
Kauhavan Wisan johtokunta julkisti 22.1. Visan päivänä haasteellisena koronavuotena 2020 ansioituneet urheilijansa ja muut aktiiviset seuratoimijat.
– Samana päivänä avasimme yleisölle uudet nettisivumme, joiden tarkoituksena on palvella yhä paremmin seuran jäseniä ja toiminnastamme kiinnostuneita, Annala kertoo.

Scroll to Top