Ohjaajahaku urheilukouluun on alkanut!

Ohjaajahaku kesän 2021 urheilukouluun

Kauhavan Wisan yleisurheilujaosto järjestää kesällä 2021 urheilukoulua 5-12-vuotiaille Kauhavan yleisurheilukentällä. Nyt etsimme uusia innokkaita urheilukouluohjaajia mukaan toimintaamme!

Urheilukoulukausi alkaa toukokuun lopussa ja jatkuu elokuun loppuun saakka. Nuorimmat urheilukoululaiset (5-7v) harjoittelevat kerran viikossa ja vanhemmat urheilukoululaiset (8-12v) kaksi kertaa viikossa. Harjoitukset ovat alustavasti tiistai- ja torstai-iltoina. Aiempaa kokemusta yleisurheilusta ei vaadita, vaan riittää, että mukaan lähtee reippaalla asenteella. Tärkeää kuitenkin on, että tulee lasten kanssa hyvin toimeen, ja on kiinnostunut lasten liikuntatoiminnan ohjaamisesta. Myös koulutusta ohjaamisesta ja yleisurheilun perusteista on mahdollista saada. Edellytämme, että ohjaaja täyttää kuluvana vuonna 15 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Urheilukouluohjaajana toimiminen on erinomainen kesätyömahdollisuus. Palkka työstä ilman koulutusta on 8€/krt ja lasten yleisurheiluohjaajatutkinnon suorittaneilla 10€/krt. Urheilukouluryhmissä on aina useampia ohjaajia, ja pyrimme myös siihen, että jokaisessa ryhmässä on sekä uusia että vanhoja ohjaajia. Harjoitukset koostuvat erilaisista leikeistä sekä varsinaisista yleisurheiluharjotteista lasten ikätason mukaisesti. Yleisurheilukoulumme tarkoituksena on opettaa lapsille monipuolisia perustaitoja eli hyppäämistä, juoksemista ja heittämistä sekä samalla kehittää heidän sosiaalisia taitojaan yleisurheilun lomassa.

Varsinaisten ohjaajien lisäksi haemme urheilukoulutoimintaan mukaan myös varaohjaajia. Suurin tarve varaohjaajille on urheilukoulukauden aikana ennen kesälomaa sekä kesäloman loputtua. Varaohjaajia kysytään ohjaamaan yleensä noin 2-3 päivää ennen tiettyä urheilukoulukertaa, jolloin ohjaaja itse katsoo pystyykö tulla ohjaamaan kyseiselle kerralle. Varaohjaajana toimiminen on hyvä vaihtoehto, jos ei pysty sitoutumaan säännölliseen viikottaiseen ohjaamiseen, ja haluaa esimerkiksi päästä ohjaamaan useampaa eri ryhmää kesän aikana.

Ohjaajahakua on jatkettu- haku päättyy 25.4. 

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä viestillä!

Sofia Kankaanpää puh. 044 237 4665

sofia.kankaanpaak@gmail.com

Vieritä ylös