Ohjaajahaku kesän 2022 urheilukouluun

Kauhavan Wisan yleisurheilujaosto järjestää kesällä 2022 urheilukoulua 5-12-vuotiaille lapsille ja nuorille Kauhavan yleisurheilukentällä. Nyt etsimme uusia innokkaita urheilukouluohjaajia mukaan toimintaamme. Haluaisitko kenties juuri sinä tulla meille ohjaajaksi?

Urheilukoulukausi alkaa toukokuun lopussa ja päättyy elokuun loppupuolella. Nuorimmat urheilukoululaiset (5-7v) harjoittelevat kerran viikossa ja vanhemmat urheilukoululaiset (8-12v) kaksi kertaa viikossa. Harjoitukset ovat tiistai- ja torstai-iltoina. Jokaiselle ohjaajalle tulee ohjaustunteja yhteensä 1-2,5 h/vk ryhmästä riippuen.

Aiempaa kokemusta yleisurheilusta ei vaadita. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi ohjaajia osallistumaan koulutukseen, jossa käydään läpi yleisurheilun ja ohjaamisen perusteet. Kyseinen koulutus on ohjaajillemme maksuton. On tärkeää, että ohjaaja tulee lasten kanssa hyvin toimeen ja on ylipäätään kiinnostunut lasten ja nuorten liikuntatoiminnan ohjaamisesta.

Lähtökohtaisesti edellytämme, että ohjaaja täyttää kuluvana vuonna vähintään 15 vuotta, yläikärajaa ei ole. Alle 15-vuotiaita otamme ohjaajiksi harkinnan mukaan.

Urheilukouluohjaajana toimiminen on erinomainen kesätyömahdollisuus. Korvaus työstä ilman koulutusta on 8€/krt ja lasten yleisurheiluohjaajatutkinnon suorittaneilla 10€/krt. Ohjaajina toimivat urheilukoululaisten vanhemmat saavat näiden maksujen sijaan ohjattavassa ryhmässään olevan lapsensa urheilukoulukauden ilmaiseksi. 

Urheilukouluryhmissä on aina useampia ohjaajia, ja pyrimme myös siihen, että jokaisessa ryhmässä on sekä uusia että vanhoja ohjaajia. Urheilukoulun harjoitukset koostuvat erilaisista leikeistä sekä varsinaisista yleisurheiluharjotteista lasten ikätason mukaisesti. Yleisurheilukoulumme tarkoituksena on opettaa lapsille monipuolisia perustaitoja eli hyppäämistä, juoksemista ja heittämistä sekä samalla kehittää heidän sosiaalisia taitojaan.

Varsinaisten ohjaajien lisäksi haemme urheilukoulutoimintaan mukaan myös varaohjaajia. Varaohjaajia kysytään ohjaamaan yleensä noin 1-4 päivää ennen tiettyä urheilukoulukertaa, jolloin ohjaaja itse katsoo pystyykö tulla ohjaamaan kyseiselle kerralle. Varaohjaajana toimiminen on hyvä vaihtoehto, jos ei pysty sitoutumaan säännölliseen viikottaiseen ohjaamiseen tai haluaa esimerkiksi päästä ohjaamaan useampaa eri ryhmää kesän aikana.

Toivottavasti juuri sinä olet tulevana kesänä meidän ohjaajaporukassamme mukana!

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä viestillä!

Sofia Kankaanpää puh. 044 237 4665

sofia.kankaanpaak@gmail.com

Ohjaajahaku on auki 24.4. asti tai niin kauan kunnes ohjaajia on riittävästi.

Vieritä ylös