D-tyttöjen salibandytoiminta käynnistettiin syksyllä 2014 sählykerholla. Tuolloin toiminta oli kerhonomaista toimintaa, jossa tutustuttiin lajiin leikkien ja yksinkertaisten harjoitteiden varjsossa. 

Kaudella 2018-2019 tytöt ilmoitettiin mukaan Suomen Salibandyliiton sarjapeleihin Pohjanmaan lohkoon. Nyt pelataan toista kautta. Kaudelle 2019-2010 joukkue ilmoitettiin D-tyttöjen sarjaan. 

Joukkueessa pelaa 2008-2011 syntyneitä tyttöjä.  

Salivuoro:

– sunnuntaisin klo 17:00-18:30, LSK:n liikuntasalissa

– keskiviikkoisin klo 18:00 – 19.30 Nahkalan koulun liikuntasalissa

Varusteet

  • juomapullo
  • sisäpelivarusteet (shortsit, T-paita, sisäpelikengät)
  • maila. Mailan sopiva pituus on hieman yli navan.
  • suojalasit

Suojalasit
Vaikka kerhon toiminta ei painotukaan pelkkään salibandyyn, salibandyharjoitteissa suojalasien käyttö on pakollista. Pelatessa tai harjoittelussakin ne mailat ja pallot saattavat nousta vahingossa korkealle. Suojalasit estää mustelmilta ja ikäviltä silmävaurioilta. Myöhemmin ikäluokkajoukkueissa suojalasien käyttö on muutenkin pakollista, joten niiden käyttöön on syytä tottua heti alusta lähtien. Junioirien suojalaseja myydään mm. urheilukaupoissa, prismoissa ja citymarketeissa. Varmista, että suojalasit pysyy päässä 🙂

Sisäliikuntakengät on hyvä olla jo pelkästään turvallisuuden takia sillä ne pitävät paremmin lattiassa ja ovat myös samalla nilkkaa/polvia paremmin tukevat. Mikään laji kuin ei tunnu mielekkäältä mikäli kengät eivät ole hyvät.

Juomapullo sekä oma maila ovat suositeltavia. Kerholla on olemassa mailoja, joita voi tarvittaessa lainata.

Joukkueen yhteyshenkilöt:

Johanna Mastomäki (joukkueen johtaja)

johanna.mastomaki@gmail.com

041 434 2549

Rami Muurimäki (valmentaja)
rami.muurimaki@gmail.com
040 654 2721

Vieritä ylös