Junioreiden salibandytoimintaa on käynnistelty pikku hiljaa vuodesta 2014 lähtien. Tällä hetkellä junioreiden pelaaminen on kerhotoimintaa, eikä yhtään juniorijoukkuetta pelaa sarjassa. Toki siihen on mahdollisuus jos löytyy tarpeeksi innokkaita pelaajia, valmentajia ja vanhempia. 

Salibandykerhoon voi joko ilmoittautua suoraan valmentajalle tai ilmestyä paikalle harjoitusvuorolle. Salibandyjaosto suosittelee:

Varusteet

  • juomapullo
  • sisäpelivarusteet (shortsit, T-paita, sisäpelikengät)
  • maila. Mailan sopiva pituus on hieman yli navan.
  • suojalasit

Suojalasit
Vaikka kerhon toiminta ei painotukaan pelkkään salibandyyn, salibandyharjoitteissa suojalasien käyttö on pakollista. Pelatessa tai harjoittelussakin ne mailat ja pallot saattavat nousta vahingossa korkealle. Suojalasit suojaavat mustelmilta ja ikäviltä silmävaurioilta. Myöhemmin ikäluokkajoukkueissa suojalasien käyttö on muutenkin pakollista, joten niiden käyttöön on syytä tottua heti alusta lähtien. Junioireiden suojalaseja myydään mm. urheilukaupoissa ja suurimmissa tavarataloissa.

Sisäliikuntakengät on hyvä olla jo pelkästään turvallisuuden takia sillä ne pitävät paremmin lattiassa ja ovat myös samalla nilkkaa/polvia paremmin tukevat. Mikään laji kuin ei tunnu mielekkäältä mikäli kengät eivät ole hyvät. Kannattaa valita vaaleapohjaiset kengät.

Juomapullo sekä oma maila ovat suositeltavia. Kerholla on olemassa mailoja, joita voi tarvittaessa lainata.

Lisätietoja: salibandyjaoston sihteeri Riikka Muurimaki, riikka.muurimaki(at)gmail.com

Scroll to Top