Jaoston etusivu

HUOM!! EP sairaanhoitopiirin ohjeistuksen mukaisesti Kauwin salibandytoiminta on tauolla 31.10.2020 asti!

 

Jaoston alla toimii tällä seuraavat joukkueet / salibandykerhot:

- Naiset - katja.kankaansyrja(at)kauhava.fi

- D-Tytöt (10-07 syntyneet) 

Yhteyshenkilöt ja vetäjät: rami.muurimaki(at)gmail.com, Sami Peltoluhta, Johanna Mastomäki (jojo)

- Pojat 08-09 syntyneet 

Yhteyshenkilö ja vetäjä: Seppo Innanen. seppo.innannen(at)netikka.fi

- Pojat -10-11 syntyneet 

Yhteyshenkilö ja vetäjä: Hanna Innanen. hanna.pouhula(at)gmail.com

-Pojat -12 syntyneet

Yhteyshenkilö ja vetäjä: Antti Järvinen. antti.jarvinen14(at)gmail.com

- Pojat -13 syntyneet

Yhteyshenkilö: Riikka Muurimäki. riikka.muurimaki(at)gmail.com

- Tytöt -10-13 syntyneet

Yhteyshenkilö ja vetäjä: Juha Vähälä. juha.vahala(at)gmail.com

- Pojat -14 syntyneet

Yhteyshenkilö ja vetäjä: Juha Vähälä. juha.vahala(at)gmail.com


Joukkueiden harjoitusajat ja -paikat löydät vasemmalla olevasta valikosta Harjoitusajat 2020-2021.

Viimeksi päivitetty: 09.10.2020 10:37

Ajankohtaista
23.08.2020Kauwi salibandy D-tytöt etsivät lisää pelaajia ja eritoten MAALIVAHTIA!!Lue lisää
Kauwi salibandytytöt pelaavat D-tyttöjen sarjaa salibandyliiton pohjanmaan lohkossa ja niinkin...

Kauwi salibandytytöt pelaavat D-tyttöjen sarjaa salibandyliiton pohjanmaan lohkossa ja niinkin tärkeä pelaaja kuin MAALIVAHTI puuttuu tällä hetkellä joukkueesta!!

Olisitko sinä tyttöjen uusi maalivahti? Tai tietäisikö jonkun, joka voisi olla!!

Rohkeasti vain mukaan treeneihin tai yhteydenotto valmentaja Ramiin (rami.muurimaki(at)gmail.com)

13.03.2020Korona-virus keskeyttää salibandyturnaukset ja -harjoituksetLue lisää
  Suomen hallituksen ja Suomen Salibandyliitin ohjeita noudattaen Kauhavan Wisan...

 

Suomen hallituksen ja Suomen Salibandyliitin ohjeita noudattaen Kauhavan Wisan salibandyjaosto keskeyttää harjoitus-, turnaus-, ottelu ja koulutus-toiminnan ainakin maaliskuun loppuun saakka.  Tilannetta seurataan päivittäin ja asiasta informoidaan tarvittaessa. 
Vastaavia päätöksiä on tehty muidenkin palloilulajien keskuudessa. 
Jaosto keskustelee asiasta uudestaan maalis-huhtikuun vaihteessa.

Eilen tulleen Suomen Salibandyliiton ilmoituksen mukaan salibandyn kilpatoiminta päättyi tämän kauden osalta tänään perjantaina 13.3.2020.

Lisäksi.

Suomen hallituksen ja Suomen Salibandyliiton ohjeita noudattaen Kauhavan Wisan salibandyjaosto keskeyttää harjoitus-, turnaus-, ottelu ja koulutus-toiminnan ainakin maaliskuun loppuun saakka.  Tilannetta seurataan päivittäin ja asiasta informoidaan tarvittaessa. 

Vastaavia päätöksiä on tehty muidenkin palloilulajien keskuudessa. 

Jaosto keskustelee asiasta uudestaan maalis-huhtikuun vaihteessa.

 

Rami Muurimäki, jaoston puheenjohtaja

 

12.12.2019D-tyttöjen toinen turnaus Tähtiareenalla (11.12.2019)Lue lisää
D-tyttöjen kolmas turnaus pidettiin 8.11.2019 tähtihallissa...

D-tyttöjen kolmas turnaus pidettiin 8.11.2019 tähtihallissa Uudessakaarlepyyssä. 


Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Blue Fox valkoinen. Tosiasia on, että me oltiin suurin osa pelistä tuuliajolla ja vastaantulijoita. Puolustettiin kovaa ja tehtiin vastahyökkäyksiä. Oltiin kuitenkin ihan kipsissä ja katseltiin kun kaveri pelasi. Toinen erä oli jo lupaavampi, mutta sitten kolmannessa taas repsahti. Maaleja osataan tehdä kun vain päästään niihin tilanteisiin. Kaksi maalia noin kuudesta vedosta. Ei huono. Peli päättyi katkaisupeliin kolmannen erän puolivälissä lukemin 14-2. Meidän kannalta pelin highlight oli Susanna 9v tekemä aivan huikea maali. Juuri sellainen mitä treeneissäkin ollaan tehty.


Pelin jälkeen käytiin pikainen keskustelu tyttöjen kanssa, että mitä kentällä tapahtui ja mitä siellä olisi pitänyt tapahtua. Verrattiin peliasenteeseen, joka meillä on esim. Omissa treeneissä. Ollaan ihan liian “kilttejä” näissä peleissä. 


Ottelun viralliset tilastot ja tulokset:

https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/blue-fox-valkoinen-kauwi/16687/6178


Toisessa pelissä vastaan asettui Nibacos sininen, joka on kohdattu jo aikaisemmin tällä kaudella. Nyt mittarina pidettiin aikaisemman pelin tulosta (1-13) sekä tavoitteena kolmea pelattua erää. Peli olikin huomattavasti tasaisempi kuin ensimmäinen. Ensimmäinen maalikin syntyi vasta ensimmäisen erän puolivälin paikkeilla. Peliä pelattiin jokseenkin tasaisesti molemmissa päissä. Vetoja peitettiin ja pelitilanteita opeteltiin pelaamaan oikein. Peli onnistuttiin saamaan tasoihin Alisan hienon maalilla toisen erän alussa. Toinen erä oli muutenkin “mielenkiintoinen” - saatiin kaksi jäähyä väärästä vaihdosta (liian monta pelaajaa kentällä). Ensimmäinen AV kääntyi meidän eduksi Besman tehdessä alivoimamaalin. Peli meille 2-1. Toinen AV sitten ei ollut niin hyvä ja vastustaja pääsi tekemään YV-maalin. Erä kuitenkin oli meidän maalein 1-2. Ensimmäinen meidän voittama erä (maalit 1-2 meille). Kolmas erä oli jännittävää pelaamista. Maaleja tehtiin melkeinpä vuoron perään. Vastustaja niitä kuitenkin teki kaksi enemmän kuin me ja peli päättyi vastustajalle 6-4. 


Ottelun viralliset tilastot ja tulokset:

https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/nibacos-sininen-kauwi/16689/617817.11.2019D-tyttöjen toinen turnaus Qmax areenalla (16.11.2019)Lue lisää
D-tytöillä kaksi turnausta jo takana. Kauden ensimmäisestä turnauksesta 27.10.2019 Kokkolassa ei...

D-tytöillä kaksi turnausta jo takana. Kauden ensimmäisestä turnauksesta 27.10.2019 Kokkolassa ei jäänyt paljoa sanottavaa. Se meni "harjoituksen" piikkiin. Eka peli SB Vaasaa vastaan päättyi kahden erän jälkeen 25-0 (katkaisupeli). Toinen peli niin ikään katkaisupelillä kolmannessa erässä lukemin 13-1. Tehtiin kuitenkin yksi maali. Se siitä turnauksesta.

Taso oli paljon kovempi kuin odotin ja myös pelaajien kokoero oli jotenkin valtava. Tästä sisuuntuneena treeneissä keskityttiinkin sitten erityisesti 1-1 tilanteisiin ja "painimiseen" :)

Kauden toinen turnaus pelattiin eilen Nurmossa Qmax areenassa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui PaSu. Meidän päällimmäinen tavoite oli pelata kolme erää. Ennen peliä sovittiin tietyistä peliasioita ja mielestäni tytöt niitä noudatti hienosti. Vaikka peliä pelattiinkin enemmän meidän päässä, peli oli silti tiukka ja kertoi, että ei me ihan niin jäljessä kaikkia joukkeita ollakaan kuin mitä ensimmäinen turnaus antoi ymmärtää. Peli päättyi PaSun 4-0 voittoon. Meilläkin oli tilanteet, mutta tolppaa lähemmsä maalia ei saatu. Vaihtoaitiossa oli iloisia tyttöjä pelin jälkeen vaikka hävittiin. Onnistuttiin päätavoitteessa. Maalia ei saatu tehtyä.

Toisesta pelistä ennustetitin kovempaa ja sitähän se myös oli. Vastaan asettui Nibacos sininen. Peli oli Nibacoksen hallintaa, mutta me roikuttiin mukana. Nibacos teki maaleja eri tilanteista. Osa tuli meidän virheistä ja osa Nibacoksen pelaajien hienoista suorituksista. Selvästi parempi joukkue voitti pelin. Tässäkin pelissä onnistuttiin pelaamaan täydet kolme erää ja saatiin myös kolme maalia, joista Salla teki kaksi ja Alisa yhden. Iso palkinto hienosta työstä.

Onnistumisia tuli siis koko joukkueella ja tästä on hyvä mennä taas treenien kautta seuraavaan turnaukseen. Opittiin taas paljon uutta.

Me tullaan täältä vielä!! :)

// Rami

Vanhemmat uutiset